Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв точно е мъжът Телец?

01 март 2023, 22:20 часа

Мъжът Телец е ревнив и има силно чувство за собственост, затова как да се държите с него остава голямо предизвикателство. Не очаквайте от него да ви затрупва с цветя и рози, да прави изненадващи подаръци – само ще си загубите времето. Мъжът Телец не е като мъжа Рак или мъжа Везни, които предпочитат да изненадват партньорите си от време на време с романтични жестове

Очевидно мъжът Телец е практичен мъж, който се справя с проблемните ситуации по свой начин. Той е любител на много неща в живота, но най-вече обича храната, секса, здравословния живот или посещението на красиви природни забележителности. А като любовник е алчен и чувствен. Еротиката му е здрава, груба.

10 неща, които трябва да знаете, преди да излизате с ТЕЛЕЦ

Любовта за Телеца

На Телеца се носи слава, че не може да бъде верен в една връзка, защото е много чувствен. Но той не е от хората, които искат да изпадат в стресови ситуации. Предпочита зоната си на комфорт.

Той може да се разбира много добре с жена Дева и жена Козирог, уверявайки, че те са подходящи партньори, заслужаващи доверие като него. С тях е по-лесно да се изгради съжителство без излишни драми, където семейният живот е спокоен, а бюджетът никога не е на минус. Парите в живота му са много важни.

Не би се спрял на жена от същата зодия до себе си. Инатът и на двамата ще се опита да надделее и ще стане война. Телецът би се разбрал добре с Рак и Риби. Те имат женствен характер, гостоприемни са и много добри.

ТОП 5 на зодиите, които успешно спестяват пари

Наистина ли е срамежлив?

Обикновено Телецът изглежда срамежлив и много често не казва нито дума, докато някой не се приближи до него. Трябва да го предразположите и да разчупите леда. Той е общителен, но се спотайва, докато не му попадне правилният човек и започне да разкрива същността си.

В началото той ще тества бъдещата си половинка по всякакви начини, но когато разбере, че може да й се довери, тогава ще я обича завинаги.

 

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес