Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 неща, които трябва да знаете, ако искате да привлечете жена Водолей

18 февруари 2023, 21:33 часа

Водолеите се управляват от Уран, планетата на артистичния ум и творчеството, и затова представителите на този звезден знак са изпълнени с творчески интелект. Отличавайки се с индивидуалност, Водолеите не обичат да бъдат наставлявани от другите. Те обичат да поемат отговорност за живота си и не се притесняват от гледната точка на другите. Постоянството е изключително важно, за да разберете жената Водолей. Тъй като са мотивирани и ориентирани към кариерата, на Водолеите може да им отнеме много време, за да се оплетат в нишките на обвързването. 

Процесът обаче става безпроблемен, щом те се настроят емоционално към вас. Така че един от най-простите начини да привлечете Водолей е да приемете и прегърнете техния дълбок мисловен процес. Но това не е всичко! Ако искате да впечатлите тази жена, ви предлагаме мини ръководство, което ще ви бъде изключително полезно.

Продължете да четете, за да научите за 10 начина да спечелите любовта на жената Водолей:

1. Покажете своята оригиналност

Водолеите са очаровани от хора, които имат потенциала да се открояват от стадото. Да й покажете своята оригиналност е начинът да достигнете дъното на сърцето на Водолея. В крайна сметка те ще познаят истинския ви характер, дори и да се представяте за някой друг в началото. Вместо това изтъквайте своята индивидуалност, за да привлечете нейната най-съкровена ексцентричност.    

2. Създайте дълбоко приятелство

Водолеите предпочитат комфорта и разбирането в любовните си отношения. А това може да се разкрие само когато първоначално подходите към тях на ниво приятелство. Тъй като са професионалисти, когато става въпрос за общуване с приятели, те могат да се сближат наистина с вас, което увеличава шансовете ви да станете техен любовен спътник.

Зодиите, които ще изберат любовта пред парите

3. Дайте пространство и свобода

Прекалената настойчивост или взискателност могат да ограничат свободата на Водолея. Известни като бунтарите на зодиакалното колело, те презират идеята да бъдат контролирани. Опитайте се да впечатлите тези хора, като им дадете пълна независимост и пространството, което желаят. Оставете ги да правят своите неща и ги накарайте да повярват, че винаги ще бъдете до тях, независимо от всичко.  

4. Избягвайте емоционално стимулиращите въпроси

Прагматични и рационални, Водолеите са от хората, които могат да се откъснат, когато някой започне да изразява прекалено много чувствата си. Покажете им, че сте спокоен и уравновесен тип, който има пълен контрол над емоциите си.

5. Изненадвайте я често

Никога не отегчавайте Водолея с монотонна рутина. Вместо това ги изненадвайте с подаръци и нови планове, за да ги държите във възторг. Те могат да потърсят вълнение и очакване някъде другаде, ако не сте в състояние да ги поддържате във възторг.

6. Вълнувайте я с вдъхновяващи разговори

Заиграйте се малко, когато говорите с хората с този зодиакален знак. Вместо да говорите за чувства и емоционални неща, събудете интереса им, като говорите на теми като изкуство, ценности и философия.

Зодиите, които много скоро ще загубят ума си от любов

7. Планирайте неочаквани срещи

Хората с този звезден знак не обичат да се връзват на скуката на еднаквото ежедневие. Те ценят новите забавления и приключения. Действайте смело и спонтанно и я извеждайте на вълнуващи срещи, които включват дейности, включително спорт, туризъм или къмпинг.

8. Включете се в игра на думи и закачки

Притежавайки пълен с остроумия интелект, не можете да спечелите Водолея със стария скучен кичозен флирт. Отличителният хумор, закачливите закачки и забавните вицове, в които има умни и мъдри каламбури с думи, са изключително важни, за да спечелите интереса на Водолея.

9. Обърнете се към странната й страна

Водолеите имат неповторима личност, така че те са привлечени от хора, които са странни точно като тях. Споделяйте с тях странните си интереси, без да се колебаете, тъй като това може да засили интереса им към вас.

10. Направете комплимент за нейната уникалност

Изключителността и рядкостта на Водолеите се нуждаят от признание от време на време, за да се чувстват специални. Покажете ѝ, че се гордеете с нейната странност, и тя със сигурност ще се влюби във вас. Бъдете конкретни относно това, което харесвате в нея.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес