Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 неща, които ще накарат мъжът Водолей да съжалява, че ви е изгубил

20 февруари 2023, 21:38 часа

Често имате само един легитимен шанс да се съберете отново с мъж Водолей. Тези разсъдливи мъже от зодиака много обмислят решенията си. Следователно, преди да решат да скъсат с вас, те сигурно са помислили. Вие обаче трябва да използвате единствения си шанс, за да ги накарате да съжаляват за раздялата с вас по много фин, но забележим начин. Действията ви трябва да са изключително детайлно ориентирани, ако искате да докоснете конкретно сърдечните струни на Водолеите, защото те са склонни непрекъснато да търсят идеалното партньорство.

Вижте тези 10 начина, които ще накарат мъжа Водолей да съжалява, че ви е напуснал.

1. Не бъдете прекалено емоционални

Мъжете Водолей са доста разумни и внимателни хора. Трябва да започнете от позиция, в която мъжът Водолей се чувства спокоен, ако искате той да ви пожелае обратно след раздялата. Докато чакате този мъж да се върне в живота ви, трябва да останете спокойни и събрани.

2. Поддържайте дистанция

Не се отдавайте прекомерно на живота на бившия си мъж Водолей. Трябва да има момент в живота ви, в който изобщо да не му говорите. Няма да има място, където мъжът Водолей да ви иска, ако не му създадете впечатление, че можете да живеете без него.

3. Определете границите

Определянето на граници в отношенията ви с бившия ви мъж Водолей е нещо, което трябва да направите за себе си. Ако се случи така, че имате общ приятел с него и двамата сякаш си пресичате пътя, трябва да знаете кога да поставите граници и кога да се спрете да не прекалявате.

Зодиите със силна воля

4. Покажете успеха си

Мъжете Водолей не намират нищо по-привлекателно от човек, който е успешен и е на върха на своята класация. Те търсят хора, които притежават увереност в себе си и в решенията си. Използвайте това време, за да се усъвършенствате и да постигнете успех. Но не забравяйте да уведомите бившия си за постиженията си, като ги споделите в социалните мрежи.

5. Наслаждавайте се на себе си без него

Животът продължава да се случва въпреки влизането и излизането на даден човек. Ако искате да накарате мъжа Водолей да съжалява, че вече не е около вас, превърнете това в своя мантра. Накарайте този мъж да повярва, че можете да живеете вълнуващ, изпълнен с приключения живот и без него, като подчертаете, че можете, срещайки се с нови хора на партита и отивайки на самостоятелни пътувания.

Ето кои са най-завистливите зодии на Зодиака

6. Съсредоточете се върху самоусъвършенстването

Момчетата Водолей няма да приемат нищо по-малко от най-доброто за себе си. Най-доброто за тях зависи от походката на човека, който ходи и говори, в допълнение към цялостния му външен вид. След като прекарате дълго време с някого, е лесно да приемете нещата за даденост, но при тях те търсят цялостно съвършенство във връзката си.

7. Интересувайте се от неговите стремежи

Ако искате да се разбирате, трябва по някакъв начин да споделяте общи неща с него, който също така цени приключенията и опитването на нови неща. Помислете за нещата, които сте искали да постигнете с него, но не сте могли, защото сте нямали необходимите умения. Овладейте ги, използвайте ги и ги овладейте. Вашият мъж Водолей ще бъде удивен от това и вероятно ще обмисли да направи крачка към вас.

Нещата, които зодия Риби никога няма да прости

8. Бъдете сърдечни с него

Не е необходимо да носите неприязън към вашия мъж Водолей, защото той се стреми към хармония и мир между хората. Той иска да разберете защо е взел определено решение, а не да го мразите. Ако успеете да установите истинска, смислена връзка с него, това може да го вдъхнови да потърси тази връзка отново.

9. Отдайте се на интелектуални разговори с него

Мъжете Водолей ценят интелигентните, забавни хора. Те търсят партньор, който да изпитва интелигентността им и да провокира мисълта им. Съсредоточете се върху методи, с които да го предизвикате интелектуално, вместо да прекарвате времето си заедно, преживявайки старите времена или да говорите за разбитата ви връзка.

10. Получете това, което искате

Постигайте целите си и предприемайте необходимите стъпки, дори ако вашият мъж Водолей не е там. Възможно е да имате допълнителни часове, които сега имате, за да работите върху себе си и да постигнете целите си, като прекратите връзката си с мъж Водолей. Друга техника, с която да покажете индивидуализма си на партньора си Водолей, е чрез постигане на целите си. Ако той забележи, че се развивате и израствате, може да му липсва, че не е наблизо, за да види тази подобрена и по-добра ваша версия.

Мъжете Водолей може да не успеят да разберат как се чувстват другите. Когато ги пренебрегвате и се дистанцирате, това може да им подейства като аларма за събуждане. Ето защо човек може да използва гореспоменатите тактики, за да привлече вниманието им, но решенията на тези мъже наистина ще бъдат окончателни.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес