Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 неща, които ще накарат мъжът Риби да съжалява, че ви е изгубил

19 февруари 2023, 23:00 часа

Не е задължително бившият ви партньор Риби също да изпитва мъка от раздялата, когато вие преминавате през нея. Логично е той да ви липсва и може да желаете да възвърнете интереса му. Вероятно той ще се върне при вас, но само ако се справите добре със стратегията си. За да дръпнете правилно струните на сърцето на този човек, трябва да знаете как да подходите уместно към ситуацията.

Вижте тези 10 начина да накарате бившия си приятел Риби да съжалява, че ви е загубил.

1. Запазете спокойствие

Въпреки че е предизвикателство, това е и голямата причина мъжете Риби да съжаляват, че са скъсали с вас. След като бившият ви мъж Риби прекрати отношенията ви, от решаващо значение е да запазите самообладание и да не проявявате никакви сигнали на тъга. Ако го направите, те може да осъзнаят, че може би те са били тези, които са загубили.

2. Дайте му известно време да осмисли раздялата

Особено по време на раздяла мъжете Риби се нуждаят от много изолация, за да запазят здравия си разум. Те се нуждаят от време, за да обмислят своя избор и да бъдат в мислите си. За да вземат решения свободно и без да бъдат принуждавани, те не биха искали партньорът им да ги преследва. Вместо това, Те биха искали малко пространство.

3. Накарайте приятелите му да ви подкрепят

Близките му вероятно ще забележат, че ви е напуснал, ако сте били постоянно мила и учтива с него и ако ви познават достатъчно. Сега е моментът да използвате отношенията си с него, за да изградите връзка с приятелите му и да го спечелите обратно, като ги убедите, че сте добра компания за бившия си.

Тези хора необяснимо привличат различните зодии

4. Поддържайте връзка със семейството му

Мъжът Риби е по-склонен да се наслаждава на прекрасни моменти със семейството си. Увеличете максимално отношенията си със семейството му през този критичен период от раздялата ви, за да може той да види, че полагате усилия да поддържате връзка с тях и след раздялата ви. Освен че ще спечелите уважението на мъжа Риби за това, че се отнасяте добре към семейството му, ще си спечелите и задна вратичка, по която да се свържете с него.

5. Покажете му своята трансформация

Човекът Риби трябва да бъде убеден, че връщането към вас ще бъде по-хубаво, отколкото е било преди раздялата. Трябва да демонстрирате напредъка си, ако искате да го спечелите отново, дори ако това означава да се извините за каквито и да е грешки или да се подобрите.

6. Накарайте го да ревнува малко

Този воден знак е известен с това, че има ревнива природа към връзките на другите. Затова си представете как би се почувствал, ако види бившата си партньорка с някой друг. От време на време един Риби може да иска да му помогнете да признае грешките си. Той може да осъзнае, че иска да си ви върне, ако види, че някой друг ви преследва.

Кои зодии се привличат фатално и безвъзвратно?

7. Припомнете си щастливи спомени

Отличен начин да накарате разочарования си партньор да съжалява, че ви е напуснал, е да повдигнете приятни спомени от миналото ви заедно. Накарайте го да се почувства уязвим, като споделите спомени от старите ви дни. Изпратете му снимка, на която двамата се смеете, и може би публикувайте изображението в социалните мрежи, за да го накарате да си спомни за вас.

8. Изследвайте страстта му, която преди сте пренебрегвали

Изследването на негово увлечение, което сте пренебрегвали или омаловажавали, когато сте били заедно, е един от най-ефективните начини да накарате бившия си приятел Риби да съжалява, че ви е напуснал. Сега е моментът да започнете да полагате усилия за засилване на интересите му, като ги преследвате сами. Вместо да му кажете директно, може да публикувате снимки в социалните мрежи, за да привлечете вниманието му към това как сте се променили.

9. Съсредоточете се върху добрата му страна

Мъжете Риби трудно понасят критика. Те искат партньор, който ще ги уважава и ще подкрепя решенията им. Разбираемо е, че може да се държат агресивно, но ако се поставите на тяхно място и се опитате да мислите като тях, можете да ги оцените повече и да му напомните за всички неща, които харесвате в него.

10. Не манипулирайте решението му

Въпреки че може да дадете всичко от себе си, за да си върнете любовника Риби, просто не трябва да се опитвате да го притискате да промени решението си. Оставете го да се справи с раздялата със собственото си темпо. Той може би ще се върне при вас от съпричастност, ако се опитате да манипулирате чувствата му, като скърбите или изглеждате безпомощни, но в крайна сметка той ще се разгневи и отдалечи.

За съжаление повечето мъже няма да се почувстват веднага зле, че са ви наранили. Трябва да им дадете време, ако искате да изпитат съжаление. Без значение колко се стараете, ако някой ви иска, в крайна сметка ще ви намери.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес