Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Безплатни стоматологични консултации в София с дентален специалист!

24 октомври 2024, 10:10 часа • 436 прочитания

На 2-ри ноември 2024 г. Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ посреща в София д-р Бирсен Юрдаер от клиника Dent Health - денталният специалист, който се грижи за усмивките на редица звезди от турския екран! Не пропускайте уникалната възможност да се възползвате от БЕЗПЛАТНА консултация, която може да бъде първата стъпка към усмивката, за която винаги сте мечтали. Можете да запазите час на тел. 0878500730!

Д-р Юрдаер ще консултира пациенти относно подходящите за тях стоматологични процедури, включително:

Цялостно възстановяване на оралното здраве: обхваща оценка на текущото състояние на зъбите и венците и разработване на персонализиран план за лечение, включващ всички необходими стъпки за подобряване на оралното здраве.

Sinus lift: необходима при подготовка за зъбни импланти.

Зъбни импланти: иновативен начин за замяна на липсващи зъби. Ще научите за различните варианти спрямо състоянието на зъбите ви.

Коронки: използват се за възстановяване на зъби, които са сериозно повредени.

Зъбни фасети и Lumineers: идеални за коригиране на обезцветени или неравномерно оформени зъби.

Преобразяване на усмивката: ако искате да промените вида на усмивката си, д-р Юрдаер ще ви предложи индивидуален план, включващ комбинация от различни процедури.

Дълбоко почистване на зъби: професионалното почистване е важна стъпка за поддържане на здрави венци и предотвратяване на заболявания.

Алайнери: тези дискретни и удобни шини са идеални за изправяне на зъбите без традиционни брекети.

Лазерно избелване на зъби: тази процедура предлага бързи и видими резултати за бляскава усмивка.

Как да запазите час за БЕЗПЛАТНА консултация на 2-ри ноември?

Обадете се на: 0878 500 730

Запитване на: www.medikara.bg

Важно: Носете актуална панорамна снимка на зъбите, за да получите пълна оценка. По време на консултациите не се извършват физически прегледи или интервенции.

Не пропускайте тази уникална възможност да получите професионално мнение и да направите първата стъпка към усмивката, която заслужавате! Споделете с приятели и близки, за да се възползват и те от безплатните консултации!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес