Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нова здравословна цел пред foodpanda

11 януари 2018, 09:06 часа

Нова година, нова панда. А ти постави ли си новогодишна цел за по-здравословен начин на живот? Foodpanda ще ти помогне с нови здравословни промоции и избрани фитнеси, в които да тренираш. https://www.foodpanda.bg/contents/healthy-panda

Някой неща от живота са извън нашия контрол, но храненето и здравословните навици се изграждат и е в наши ръце колко постоянни ще бъдем в това начинание. Създаването на тези навици е нито объркващо, нито ограничително, колкото много хора си представят. Основните стъпки са да се консумират повече храни от растителен произход, зеленчуци, плодове, пълнозърнести храни и бобови растения (боб, грах, леща). Ограничаването на високо преработените храни е задължително. Ето и кои са важните стъпки, които трябва да спазвате, за да водите истински здравословен начин на живот.

1. Сън - всеки човек, знае от дете, че необходимото за възстановяване време е 8 часа сън, като е добре той да започне около 22:00 – 22.30ч.

2. Здравословно хранене - намалете консумацията на мазнини, животински храни, тесто и шоколадови изделия.

3. Спорт- спортът е важна част от нашия живот. Намирайте време да спортувате поне 3 пъти в седмицата като наблегнете на спортове на открито.

4. Спрете вредните навици- откажете незабавно цигарите и намалете количество алкохол. Полезно е по 3-4 чаши вино, седмично.

5. Разходки - намирайте повече време за планина и разходки край морето, за да дишате йодните изпарения.

Последва foodpanda в:

https://www.facebook.com/FoodpandaBulgaria/

https://www.instagram.com/foodpanda_bulgaria/

https://twitter.com/foodpandabg

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес