Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Направете това и само за 1 ден ще пречистите тялото си от всички токсини

28 март 2023, 12:14 часа

Пролетта е най-доброто време за пречистване на тялото. Ако не обичате дългите и изтощителни диети, този режим е точно за вас. Благодарение на него ще пречистите тялото си от всички токсини само за 1 ден, пише руското издание Лента.

Пречистване на тялото от токсини само за 1 ден

През целия ден е необходимо да приемате пречистена или разтопена вода. Към нея може да добавите лимонов сок и мед. Пийте чаша чиста вода преди всяко хранене. За предпочитане е тя да бъде топла.

Пийте отвара от бял трън. Може да закупите билката от всяка аптека. Това растение отлично ускорява метаболитните процеси в организма, почиства го и има благоприятен ефект върху черния дроб. Пийте отвара от бял трън 2 до 4 пъти на ден.

Чаят от тези билки пречиства тялото по-добре от гладуване и пости

Достатъчно е да изядете десертна лъжица ленено семе по време на закуска и ще подобрите работата на стомашно-чревния тракт. Най-добрият вариант е да накиснете семето за една нощ във вода, кисело мляко или кефир.

Пийте зелен или билков чай ​​20 минути след всяко хранене. Този чай нормализира нивата на кръвната захар, успокоява възпалението в стомаха, а също така прочиства черния дроб и бъбреците.

Трите основни хранения за ден трябва да включват салата, приготвена от следните съставки:

- 200 гр броколи;

- 120 гр зелен грах;

- 40 гр авокадо;

- 20 гр семена;

- 100 гр прясна краставица;

- 50 гр сирене;

- 50 гр мента и магданоз;

- малко лимонов сок;

- зехтин на вкус;

Най-лесният и ефективен лек с орехи за железен имунитет и пречистване на тялото

Начин на приготвяне: Нарежете зеленчуците, авокадото и свежите подправки. Разбъркайте добре, подправете със зехтин и лимонов сок. Салата е готова! Тя е богата на фолиева киселина, която ще помогне за възстановяване на енергийния баланс в тялото ви.

Ако имате сериозни здравословни проблеми или се оплаквате от силна болка, консултирайте се с лекар. Самолечението може да не е безопасно за вашето здраве.

Важно: Статията не замества балансираното хранене и консултацията със специалист!

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес