Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чаят от тези билки пречиства тялото по-добре от гладуване и пости

02 януари 2023, 14:35 часа

Чаят от няколко билки премахва от тялото онези отлагания, които му пречат да функционира правилно.

Негово действието дори се сравнява с това на православния пост. В крайна сметка целта на поста е да пречисти и душата, и тялото.

С течение на времето в тялото ни се отлагат соли и мазнини, които водят до метаболитните нарушения. Болните кръвоносни съдове влияят върху благосъстоянието на човек. Но една лечебна отвара може значително да повлияе на еластичността на кръвоносните съдове, да предотврати развитието на тумори, стенокардия, инфаркт и склероза. Ако страдате от шум в ушите и се оплаквате от проблеми със зрението, тази инфузия може да ви помогне да се справите с това.

Чай от дафинов лист и още 4 лека за премахване на солите от ставите

Билките, които пречистват тялото по-добре от гладуване 

За приготвянето на пречистващата смес ще ви трябват 100 гр от всяка билка: лайка, жълт кантарион, безсмъртниче, брезови пъпки.

Смесете всички компоненти, ако желаете, можете да смелите в кафемелачка или хаванче. Съхранявайте сместа в плътно затворен съд, пише руското издание Лента.ᅠ

Всеки ден се приготвя прясна порция от запарката. Вземете 1 супена лъжица от сместа, залейте я с 500 мл вряща вода и я оставете да престои 20 минути. След това прецедете и приемайте сутрин и вечер, 15-20 минути, преди хранене по 1 чаша. Може да добавите и 1 чаена лъжичка мед.

Кой трябва и кой НЕ трябва да пие чай от мащерка

Приемайте запарката, докато свърши цялата смес. ᅠ Следващият курс на пречистване на тялото по този метод може да се повтори едва след 5 години.

Важно: Статията не е заместител на балансираното хранене и на консултацията със специалист!

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес