Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тим от Бундеслигата с оферта за Филип Кръстев

27 юни 2023, 09:27 часа • 1159 прочитания

Елитният германски Байер Леверкузен е изпратил официална оферта за българския национал Филип Кръстев. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“, позовавайки се на източници в страната. Според информацията ръководството на „аспирините“ е изпратило запитване до белгийския Ломел, чиято собственост е 21-годишния халф, за цената на играча.

Предстоят преговори между трите страни

Според различни информации шефовете на Ломел ще поискат около 4 милиона евро, за да се разделят с Кръстев. Самият играч също няма против да облече екипа на германския тим, който в момента е воден от Шаби Алонсо. Тепърва обаче предстоя преговори между трите страни за евентуален трансфер. Сериозен интерес към полузащитника има и от страна на гръцкия Арис, който обаче трудно ще се бори с Байер Леверкузен.

За последно Кръстев игра в Левски

Както е известно за последно Филип Кръстев игра в Левски под наем от Ломел. Талантливият халф премина в тима от стадион „Георги Аспарухов“ в началото на 2022 година. Той записа общо 56 мача за „сините“ във всички турнири. В тях реализира 12 попадения и направи 11 асистенции. Кръстев има договор с белгийския клуб до лятото на 2027-ма.

Онзи ден Филип Кръстев се сбогува с феновете на Левски с емоционален статус в социалните мрежи.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес