Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тен Хаг за битката за топ 4: Всичко е в ръцете ни, нищо не зависи от Ливърпул

08 май 2023, 17:29 часа • 1323 прочитания

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че битката за топ 4 зависи изцяло от представянето на "червените дяволи", а не от това на Ливърпул. В класирането Юнайтед е четвърти с 63 точки - с един пункт пред петия Ливърпул, който обаче е и с мач повече.

В неделя "дяволите" загубиха от Уест Хям, а Тен Хаг увери, че нищо не зависи от Ливърпул, ако Юнайтед спечели три от оставащите си четири мача до края на сезона. "Не става въпрос за Ливърпул, а за нас, защото ако погледнете към класирането, ние държим всичко в ръцете си", каза Тен Хаг.

"Ако отново достигнем висотата на възможностите си, ще печелим мачове. Не трябва да гледаме другите отбори, а себе си, и да намерим начин да се върнем към най-добрата си форма. Нищо не се променя. Можехме да си улесним нещата, ако бяхме победили, но се нуждаем от три успеха в четири мача. Всичко е в ръцете ни. Трябва да вярваме", добави още той.

Нюкасъл също може да изпадне от топ 4, тъй като е с 65 точки - с две пред Юнайтед и с три пред Ливърпул, но има по-тежка програма с мачове срещу Лийдс, Брайтън, Лестър и Челси.  Най-важното от света на Висшата лига следете в Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес