Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тен Хаг отново навива звезда на Барселона за Манчестър Юнайтед

04 март 2023, 17:40 часа • 2428 прочитания

Английският гранд Манчестър Юнайтед стартира нови преговори за привличането на полузащитника на Барселона Френки де Йонг. Това съобщи авторитетното британско издание The Guardian, като уточнява, че сделката се очертава да бъде много трудна за реализиране.

"Червените дяволи" искаха нидерландския халф още през лятото, но тогава до сделка така и не се стигна. Наставникът на Юнайтед Ерик тен Хаг обаче продължава да настоява пред ръководството, че се нуждае от Де Йонг в редиците си, за да надгради представянето на отбора.

Френки де Йонг

Нидерландският специалист отново ще опита да убеди своя сънародник Де Йонг да премине на "Олд Трафорд", като сега вече има и основа, върху която да стъпи в преговорите - "дяволите" спечелиха Карабао Къп, заемат трето място във Висшата лига и продължават участията си във ФА Къп и Лига Европа, където отстраниха тъкмо отбора на Де Йонг.

Все още не е ясно с какъв бюджет ще разполага Ерик тен Хаг за трансфери през идното лято, като това до голяма степен ще определи и дали Де Йонг ще може да бъде привлечен. Основен приоритет на "червените" остава привличането на централен нападател, но Тен Хаг настоява да му бъдат осигурени 2 големи трансфера.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес