Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тен Хаг отклони темата за смяната на собствеността в Манчестър Юнайтед

20 февруари 2023, 17:31 часа • 1400 прочитания

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отказа да коментира евентуалната смяна на собствеността в клуба. Нидерландският специалист подчерта, че той и неговите възпитаници се интересуват само и единствено от това, което става на терена и не е тяхна работа да мислят за собствеността.

Дългогодишните собственици на "червените дяволи" в лицето на семейство Глейзър обявиха, че са готови да продадат Юнайтед и получиха няколко оферти преди крайния срок, който изтече в петък, включително и една от Катар.

"Ние сме отдадени на този клуб, това е нашият отбор, но не е наша работа да мислим за собствеността. Концентрирани сме изцяло върху футболната част. Това се изисква от мен, щаба и играчите", каза Тен Хаг по темата.

След вчерашния успех над Лестър отборът на Юнайтед се доближи на пет точки от лидера в класирането Арсенал. "Близо сме, но и двамата отбора пред нас са добри и играят добър футбол. Трябва да се концентрираме върху себе си, да даваме най-доброто от себе си и да трупаме точки", коментира Тен Хаг относно шансовете на отбора за титла през този сезон.

Междувременно се появиха информации, че Манчестър Юнайтед иска да продаде Маркъс Рашфорд за космическа сума (подробности четете в линка).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес