Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Танцът на победата: Тен Хаг се разтанцува с двама от Юнайтед след триумфа (ВИДЕО)

27 февруари 2023, 13:45 часа • 1034 прочитания

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг определено имаше повод да празнува в неделя, след като вдигна Карабао Къп. Това бе и първи трофей за Юнайтед от 2017-а насам, когато за последно Жозе Моуриньо изведе отбора до трофея в Лига Европа.

В неделя Юнайтед надви Нюкасъл на "Уембли", за да спечели трофея, а след мача бе време и за празненства. Тен Хаг бе хванат в кадър да танцува заедно с двама от футболистите, с които са заедно още от съвместния им престой в Аякс - Лисандро Мартинес и Антони.

Тримата направиха любопитен танц на терена, който бързо се превърна в хит в социалните мрежи. След мача Рой Кийн се пошегува с Тен Хаг, че веднага трябва да разтрогне договора си с Юнайтед, а нидерландецът му отвърна шеговито: "Никога, никога, никога. Имаме обща история от Аякс. Надяваме се, че ще имаме и други възможности да танцуваме така."

Манчестър Юнайтед продължава участието си и в още два турнира - Лига Европа и ФА Къп, а освен това е трети във Висшата лига: на осем точки от първото място.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес