Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рядкост: И Бразилия, и Аржентина загубиха! Хамес Родригес блести (ВИДЕО)

11 септември 2024, 10:31 часа • 571 прочитания

Аржентина и Бразилия допуснаха поражения в двубоите си от квалификациите в зона КОНМЕБОЛ за Световното първенство в САЩ, Мексико и Канада през 2026 година. "Гаучосите" отстъпиха с 1:2 при визитата си на Колумбия, а "селесао" се провалиха срещу Парагвай като гости и загубиха с 0:1.

Хамес Родригес съкруши Аржентина

В Баранкия над всички бе 33-годишният Хамес Родригес. Домакините поведоха в средата на първото полувреме, когато Родригес центрира към централния защитник Йерсон Москера, който прониза с глава Емилиано Мартинес за 1:0. След почивката гостите отвърнаха. Николас Гонсалес изравни с техничен изстрел. 

ОЩЕ: Ди Мария се сбогува с Аржентина, Меси го разплака с емоционално послание (ВИДЕО)

Радостта на "албиселесте" обаче бе кратка. В 60-ата минута Хамес Родригес се разписа от дузпа за крайното 2:1. Въпреки поражението Аржентина остава начело в квалификационната група с 18 точки от осем мача. Колумбия е на второ място с 16 точки.

Крах за Бразилия срещу Парагвай

Провал обаче претърпя и другият гранд на южноамериканския футбол Бразилия. Петкратните световни шампиони отстъпиха с 0:1 при визитата си на Парагвай. Единственото попадение в мача реализира защитникът на Интер Маями Диего Гомес, който бе точен в 20-ата минута. "Селесао" заемат петото място с 10 пункта.

ОЩЕ: Не каза себе си, нито Роналдо: Меси посочи най-великия спортист в историята

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес