Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реал Мадрид - Барселона: Кога и къде да гледаме Ел Класико в Ла Лига?

21 април 2024, 06:59 часа • 8793 прочитания

Отново дойде време за най-големия футболен сблъсък в Испания, а за мнозина - и в света: Ел Класико! Вечните врагове Реал Мадрид и Барселона излизат тази вечер в мегаспектакъл на "Сантяго Бернабеу" от 32-ия кръг на Ла Лига, а срещата е ключова за битката за титлата в шампионата.

Реал Мадрид - Барселона: ТВ и начален час

Реал Мадрид е лидер в подреждането със 78 точки, докато Барселона заема втора позиция със 70 пункта. Макар и разликата да е сериозна, победа на каталунците може да ги доближи на пет точки при оставащи шест кръга, а това несъмнено ще им върне надеждите за триумф.

Винисиус Жуниор Ел Класико

В колко часа започва мачът на "Сантяго Бернабеу"

Реал Мадрид обаче победи Барселона на два пъти през този сезон и едва ли смята да променя курса, особено в своя дом "Бернабеу". Двубоят се очаква да бъде с огромен заряд и пред сериозна публика на трибуните и пред малките екрани. А срещата започва точно в 22:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи Ел Класико

Големият сблъсък на испанския футбол ще бъде предаван и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчи Ел Класико в България, е Max Sport 4. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Реал Мадрид - Барселона НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес