Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Милион на седмица? Отборът на Роналдо с изкушаваща оферта към Де Бройне

05 октомври 2024, 21:47 часа • 587 прочитания

Кристиано Роналдо е посочил халфа на Манчестър Сити Кевин Де Бройне като приоритетна цел на Ал Насър през следващото лято. Португалската суперзвезда може да бъде ключът към убеждаването на белгиеца да се присъедини в клуба. През лятото Де Бройне бе свързван с преминаване в Саудитска Арабия, но остана верен на "гражданите". Въпреки това, тъй като удължаването на договора му е малко вероятно, а испанското издание "Mundo Deportivo" твърди, че Роналдо натиска Ал Насър да привлече полузащитника.

Ал Насър с огромна оферта към Де Бройне 

Съобщава се, че Ал Насър може да предложи до 1 милион долара на седмица в опит да привлече "краля на асистентите" в Саудитска Арабия. Роналдо вижда в него потенциално трансформиращо се попълнение, което може да помогне на отбора да се издигне над съперниците си за титлата Ал Хилал. От няколко сезона белгиецът се бори с контузии, но все още има качествата да направи огромна разлика.

През миналия сезон Де Бройне игра само 18 мача във Висшата лига, което е най-малкият му брой участия в една кампания, откакто се присъедини към клуба. Въпреки това той успя да запише 10 асистенции и да отбележи 4 гола, за да помогне на Сити да се пребори за поредната си титла.

Възможно е това да е последният сезон на Де Бройне в Сити и във Висшата лига. Договорът му изтича през юни 2025 г. и предстои да разберем дали той желае да продължи в Европа, или ще бъде изкушен от огромната заплата в Саудитска Арабия. Роналдо ще очаква с нетърпение решението му.

ОЩЕ: Наследникът на Кевин де Бройне в Манчестър Сити с ясно послание към Гуардиола

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес