Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Купата на Германия ще има нов носител! Лайпциг бе отстранен от Волфсбург (ВИДЕО)

31 октомври 2023, 21:34 часа • 1818 прочитания

Купата на Германия ще има нов носител през този сезон! Актуалният победител в надпреварата РБ Лайпциг отпадна още във втория кръг. "Червените бикове" допуснаха минимално поражение от 0:1 при визитата си Волфсбург. Единственото попадение в срещата реализира Вацлав Черни в първия четвърт час. Той се възползва от хубав пас на Тиаго Томаш.

Греда и червен картон за Лайпциг

В 56-ата минута Юсуф Поусен получи втори жълт картон и остави своя отбор с 10 души на терена. С пропуски за селекцията на Марко Розе се отчетоха Бенямин Хенрикс и Давид Раум, чийто изстрел се спря в левия страничен стълб.

БУНДЕСЛИГА: Невиждано! Байерн наниза 8 гола за едно полувреме, Кейн вкара зад центъра (ВИДЕО)

Video edited on Kapwing

Щутгарт елиминира Унион Берлин 

В друг сблъсък от турнира намиращият се в прекрасна форма Щутгарт елиминира Унион Берлин също с 1:0. Героят за "швабите" се казва Денис Ундав, който отбеляза в края на първото полувреме. Селекцията на Себастиан Хьонес демонстрира постоянство и в Бундеслигата, където заема третото място.

Тимът на Лукас Петков със срамна загуба

Тимът на българския национал Лукас Петков - Грьойтер Фюрт, бе елиминиран от четвъртодивизионния Хомбург с 1:2. Избраникът в селекцията на "лъвовете" се появи на терена в 87-ата минута, когато замени Диксън Абиама, но не успя да помогне на своя отбор да се добере до равенството.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: За Гонзо БФС бе по-зле от лудница, а сега е храм Божий

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес