Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Истински професионалист: Дори да спечели титла, Каземиро пак е недоволен (ВИДЕО)

27 февруари 2023, 21:56 часа • 1476 прочитания

Манчестър Юнайтед завоюва първия си трофей в ерата на Ерик тен Хаг, побеждавайки Нюкасъл с 2:0 на "Уембли" във финала за Карабао Къп. "Червените дяволи" не бяха печелили нито една надпревара от шест години насам, а 53-годишният специалист изцяло промени облика на отбора.

Успехът за манчестърци дойде благодарение на попадения на Каземиро и намиращият се в превъзходна форма Маркъс Рашфорд. Двамата са в основата на революцията на тима. Бразилският полузащитник бе трансфериран през лятото от Реал Мадрид, с чийто екип вдигна цели 5 титли в Шампионската лига, и се превърна в лидер на Юнайтед

ОЩЕ: Каземиро: Това не е истинското ми име

Професионализмът на дефанзивния халф си пролича за пореден път секунди след края на сблъсъка със "свраките". Той отиде при Бруно Фернандеш и му се скара за едно положение в 93-ата минута, когато португалецът можеше да подаде на Джейдън Санчо, който беше на по-чиста позиция. Вместо това капитанът на "червените дяволи" подходи егоистично и стреля слабо в ръцете на Кариус.

Клубът от "Олд Трафорд" определено имаше повод да празнува. В истински хит се превърна любопитния танц на Тен Хаг с Антъни и Лисандро Мартинез. След мача Рой Кийн се пошегува с нидерландския наставник, че веднага трябва да разтрогне договора си с Юнайтед, а специалистът му отвърна шеговито: "Никога, никога, никога. Имаме обща история от Аякс. Надяваме се, че ще имаме и други възможности да танцуваме така."

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес