Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Интер отървава Юнайтед от Магуайър

30 януари 2023, 15:43 часа • 1817 прочитания

Интер е стартирал преговори с Манчестър Юнайтед за евентуален трансфер на Хари Магуайър. „Нерадзурите“ се готвят за раздяла с един от основните си бранители – Милан Шкриняр, и поради тази причина вече му търсят заместник. Словашкият национал обяви, че няма намерение да подпише нов договор с „нерадзурите“, като се очаква той да премине в ПСЖ до дни.

Хари Магуайър пристигна на „Олд Трафорд“ през лятото на 2019 година от Лестър срещу колосалните 80 милиона паунда. Централният защитник вече има 160 мача за „червените дяволи“, но редовно си навлича гнева на фенове и ръководство с някои свои отигравания, които често водят до гол във вратата на неговия тим.

Ерик тен Хаг

Английският национал не се ползва с голямо доверие от страна на новия мениджър на Юнайтед Ерик тен Хаг, като през този сезон той има едва 4 мача като титуляр във Висшата лига. Затова и шефовете на клуба са склонни да се разделят с него.

Според Daily Mail Интер имат сериозен интерес към защитника и са готови да отърват Юнайтед от услугите му. Проблемът е, че „нерадзурите“ го искат под наем, докато англичаните търсят тим, на който да го продадат. Въпреки това могат да склонят да го преотстъпят, а в контракта между двата тима да има опция за закупуване.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес