Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Героят за Испания: Жена ми почти роди заради този мач!

19 юни 2023, 12:25 часа • 1431 прочитания

Испания спечели международния футболен турнир на УЕФА Лига на нациите"Ла Фурия Роха" разплака Хърватия след изпълнение на дузпи с 5:4. Защитникът Дани Карвахал попадна в прегръдките на своите съотборници, отбелязвайки победния 11-метров наказателен удар със завидно спокойствие.

„Много съм щастлив. Лично за мен това представлява нещо красиво. Да спечеля нещо с моя национален отбор означава много. Това е много важен момент в моята кариера, защото Испания е чиста гордост за мен и да мога да вдигна трофей е... е, наистина не мога да го обясня!", заяви емоционално бранителят на Реал Мадрид.

ОЩЕ: Испанец влезе в историята на футбола

"Не ме избраха – вдигнах ръка. В кариерата си съм изпълнявал веднъж, в Суперкупата на Испания, но исках да го направя и сега. Когато мачът свърши, отидох при селекционера. Правеха кратък списък с петима играчи и аз им казах, че ако някой от играчите се колебае или не е достатъчно уверен, бих искал да изпълнявам, а ако не, ще взема шестата. В крайна сметка играта ми даде възможността, която исках“, разкри той.

Жена ми е бременна в 36-а седмица. Тя ми каза, че почти е родила заради този мач! Цялото ми семейство беше много нервно. Разбирам какво трябва да са почувствали, но историята приключи перфектно“, завърши Дани Карвахал.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес