Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Докато Франция играе, "контузеният" Мбапе купонясва в Стокхолм (СНИМКИ)

11 октомври 2024, 19:08 часа • 433 прочитания

Докато съотборниците му бяха на терена за мача им от Лигата на нациите с Израел, капитанът на Франция - Килиан Мбапе беше забелязан в Стокхолм, където се отдаде на нощен живот. Звездата на Реал Мадрид остана извън състава на "петлите", след като заради скорошна контузия на бедрото имаше нужда от допълнителна почивка, въпреки че играе за клубния си отбор.

Контузен, но не и скучаещ: Мбапе се отдаде на нощния живот в шведската столица

Според Aftonbladet по време на мача на Франция и Израел 25-годишният Мбапе е бил забелязан по улиците на Стокхолм с приятели, наслаждавайки се на почивката си. Според информацията той е посетил ексклузивния ресторант "Chez Jolie", след което, "с маска на лицето и черен минибус", се е отправил към известен нощен клуб в шведската столица.

По време на международната пауза продължиха дебатите за физическото състояние на Мбапе и ролята му на капитан, но отношенията му с мениджъра Дидие Дешан изглежда остават непокътнати. На въпрос за отсъствието на голямата му суперзвезда френският специалист заяви: "Не се съмнявам в отдадеността на Килиан, но той не беше в най-доброто си състояние по време на последната среща. Той има проблем, който не е сериозен, но се нуждае от лечение, за да се възстанови правилно."

Преди началото на двубоя на "петлите" Мбапе публикува послание в подкрепа на съотборниците си, а в негово отсъствие за капитан бе обявен съотборникът на Мбапе в Реал Мадрид Орелиан Чуамени.

След като получи редкия шанс да си почине и да се възстанови, Мбапе би трябвало да заработи на пълни обороти, щом се завърне в Мадрид. Френският нападател ще се надява да е готов да излезе на терена за предстоящия мач на "лос бланкос" със Селта Виго на 19 октомври.

ОЩЕ: Мбапе печели съдебната война с ПСЖ - ето космическата сума, която трябва да платят на Килиан

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес