Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 от ПСЖ не издържаха и бяха попарени в последната секунда (ВИДЕО)

29 януари 2023, 23:44 часа • 1896 прочитания

Френският гранд Пари Сен Жермен не успя да победи Реймс, завършвайки наравно 1:1 на "Парк де Пренс" в мач от 20-ия кръг на Лига 1. Неймар вкара за парижани, но червен картон на Марко Верати превърна последните минути в инфарктни, а буквално в последната секунда Реймс стигна до изравнителен гол.

ПСЖ стартира мача с атомното си трио в нападение - Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар. Първата по-сериозна голова ситуация в мача обаче бе пред вратата на ПСЖ - Маршал Мунеци стреля опасно към вратата на домакините, но Джанлуиджи Донарума спаси.

В началото на второто полувреме удар на Меси рикошира в негов съотборник, за да може в крайна сметка, с известна доза късмет, топката да се окаже в краката на Неймар. Бразилецът действа хладнокръвно, за да преодолее вратаря на Реймс и да вкара на празна врата.

Video edited on Kapwing

Само осем минути по-късно Марко Верати бе изгонен с директен червен картон, след като закъсня с шпагат и влезе грубо в краката на съперник. В 65-ата минута Ашраф Хакими прати топката в мрежата на Реймс, но попадението бе отменено заради засада.

В 83' Меси изпусна страхотен шанс да затвори мача с втори гол. В последните секунди на мача Реймс стигна до изравнителен гол чрез Фоларин Балогън, който се разписа за 1:1. ПСЖ все пак остава лидер в Лига 1 с 48 точки - с три пред втория Ланс. Реймс е 11-и с 26 точки.

Video edited on Kapwing

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес