Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не можахте ли да взривите моста 1 час по-късно: Руски туристки недоволстват, че са били забавени (ВИДЕО)

18 юли 2023, 14:07 часа • 28741 прочитания

"Не можахте ли да взривите моста един час по-късно?", този невероятен въпрос задават две руски туристки, окайвайки тежката си участ, че не могли да осъществят почивката си в Крим, тъй като взривът на моста станал малко преди техният автобус да премине по него.

Телеграм каналът MASH публикува видеото, което те са заснели и в което гръмко се оплакват колко неудачно е бил подбран моментът на удара - ако техният автобус беше имал време да прекоси моста, явно всичко щеше да е наред. Каналът е установил самоличността на жените - Лика от Краснодар, която работи като гадателка на карти ТАРО, и безработната й приятелка Таисия.

Изглежда видеото е имало последици за жените, тъй като след като то се разпространи, те са закрили профилите си в социалните мрежи. А потърсени за коментар от канала, те отричат да са снимали въпросния клип. На запитване на журналистите към органите на реда, от полицията в Краснодар им отговорили, че в действията на жените няма нищо незаконно и всичко е наред.

ОЩЕ: Украински генерал: Атаката по Кримския мост беше тест, главният удар предстои 

И все пак явно не е съвсем наред. Защото по-късно нереализиралите се туристки са записали ново видео, в което се извиняват за думите си и казват, че не искали да се присмиват.

 

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес