Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Имената на Тръмп, принц Андрю и Бил Клинтън се появиха в делото срещу приятелката на сочен за педофил милиардер

01 декември 2021, 07:35 часа • 3782 прочитания

Доналд Тръмп, принц Андрю и Бил Клинтън са летели с частния самолет на Джефри Епщайн (Джефри Епстийн), разказа бившият пилот на загиналия мистериозно в затвора милиардер по време на процеса срещу приятелката му Гислейн Максуел, пише британският таблоид The Sun.

Двамата бивши президенти на САЩ и херцогът на Йорк бяха споменати по време на делото срещу Максуел, която е изправена пред шест обвинения в трафик на хора и сексуално насилие заради предполагаемата ѝ роля като сводница на Епщайн.

Пилотът Лорънс Визуски, който свидетелства в полза на обвинението, беше разпитан за пътниците на борда на луксозния самолет на Епщайн "Гълфстрийм". Той потвърди, че Тръмп, принц Андрю и Клинтън са летели със самолета - заедно с други известни личности като холивудските звезди Кевин Спейси и Крис Тъкър, цигуларя Ицхак Пърлман и американските сенатори Джон Глен и Джордж Мичъл.

Визуски заяви пред съда, че никога не е забелязвал да каквото и да е, навяващо мисли за секс по време на полетите, нито непълнолетни пътнички без родителите си.

"Със сигурност си спомням президента Тръмп, но не и много хора, свързани с него", заяви пилотът пред съда. Той уточни, че Тръмп е летял в компанията на Епщайн преди да бъде избран за президент на САЩ.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес