Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Евакуираха летището в Сараево заради бомбена заплаха (ВИДЕО)

25 октомври 2024, 17:44 часа • 589 прочитания

Заради анонимен сигнал, че на международното летище в Сараево има поставено взривно устройство, пътниците бяха евакуирани, съобщава "Макфакс", позовавайки се на информация на босненската медия Klix. Тече оглед, който ще продължи няколко часа.

 

"Съвместно с компетентните служби за сигурност се гарантира пълната сигурност на всички пътници и служители на летището. Молим гражданите за разбиране и благодарим за търпението. Международното летище Сараево ще продължи да следи ситуацията и ще предаваме цялата допълнителна информация своевременно“, съобщиха от летището. ОЩЕ: Сигнали за бомба в 12 училища в Сараево

Какво се случва в Босна и Херцеговина?

Припомняме, че последните седмици в Сараево се превърна в тенденция училищата да получават бомбени заплахи, като за случаите са арестувани десетки тинейджъри. 

Прави впечатление, че новините за евакуацията на летището идват само часове след като тийнейджър уби полицай в полицейския участък, което бе определено като терористичен акт. Вчера пък малолетен стреля по свой съученик. ОЩЕ: Тероризъм: Тийнейджър уби полицай в Босна и Херцеговина (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес