Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Депортиран два пъти: Албански сериен крадец се промъкна отново в Лондон и показа скъпата си кола (ВИДЕО)

09 октомври 2024, 13:00 часа • 661 прочитания

Албански сериен крадец, който два пъти е бил арестуван и депортиран от Обединеното кралство, се промъкна отново в Лондон, за да се изфука със скъпата си кола, пише Daily Mail.

Демонсрира ополен начин на живот

28-годишният Дориан Пука, облечен в маркова тениска, публикува видео как шофира суперавтомобила си за  300 000 паунда в своите акаунти в Instagram и TikTok.

Откакто се завърна във Великобритания, Пука показа други луксозни автомобили. Други публикации в социалните медии го показаха как се наслаждава на вечери в местните барове за наргиле, гощава роднини с ястия от висок клас и разопакова чисто нов скъп часовник - всичко това без агент на граничните сили или полицай.

Затвора не го спира

Първо албанецът е вкаран в затвора за девет месеца за опит за проникване в имот в Туикенхам през 2016 г., преди да бъде депортиран на следващата година. Но в рамките на 12 месеца той се е върнал в Обединеното кралство, където е извършил серия от прониквания с взлом.

Не е ясно как е влязъл отново в страната, но пак е задържан, носейки скъп откраднат часовник, от полицай в цивилни дрехи в Сърбитън, югозападен Лондон.

Пука е в затвора три години и половина, но престъпленията му не са спирали нито веднъж зад решетките. Той стана известен с публикуването на снимки на контрабанден телефон със затворници, свързани с организирани престъпни групи. Последно скандалният албанец е депортиран през март 2020 г., но се е върнал през следващия януари. Публикации в социалните медии показват, че той е пътувал през Германия, Белгия и Холандия. ОЩЕ: Тиган в главата: Крадец си изпати сериозно в Чикаго (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес