Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Читателите на "Дейли Мейл" против българските имигранти

29 октомври 2012, 17:40 часа • 6607 прочитания

"Тази страна в крайна сметка ще се окаже в гражданска война", защото властите "трябваше да позволят само на образованите работници от България и Румъния да влязат в нея". Такова е мнението на мнозинството от читателите на тиражирания таблоид "Дейли Мейл", който вчера публикува материал "30 млн. българи и румънци ще получат неограничен достъп до Великобритания", предаде БГНЕС.

"Кога ще ви пораснат гонади /полови органи - бел.ред./, за да пазите собствените си граници. Тези от континенталната част ви скопиха", пише потребителят ДонБ.

"Ще отворим границите си и ще дадем достъп на хора от страни, които според Европол притежават мащабни престъпни мрежи. Специално българските престъпни групи са активни в 15 членки на ЕС и имат огромно влияние над държавната икономика", коментира друг читател на изданието.

"Още помощи за имигрантите и адвокатите им паразити, които източват системата заради човешките им права... Къде са МОИТЕ права, за да кажа НЕ на това безобразие", допълва поредният недоволен британец.

"Колкото по-рано излезем от ЕС, толкова по-добре. Съюзът не ни донесе нищо друго, освен проблем след проблем", подчерта Кристофър от Нотингам.

Малка част от потребителите като "Anilinlondon" обаче не са настроени толкова мрачно.

"Да бе! 19 млн. румънци и 7 млн. българи внезапно ще нахлуят във Великобритания. Това ще остави и двете държави с общо население НУЛА", разсъждава той.

Редактор: Десислава Ушатова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес