Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Закъсалият Левски среща преродения Ботев, Лудогорец дебне последния в efbet Лига

12 ноември 2023, 08:00 часа • 4072 прочитания

Столичният футболен гранд Левски приема днес тима на Ботев Пловдив в дербито от 17-ия кръг на efbet Лига. "Сините" ще опитат да излязат от моментната криза, в която се намират, но срещу себе си имат гранд, който претърпя катарзис и вече набира инерция.

Левски посреща Ботев Пловдив в дербито на кръга в efbet Лига

Левски не успя да спечели нито един от последните си три мача, като тимът страда в офанзивен план, където е без звездата си Уелтън. Ботев Пловдив, който стартира кошмарно новия сезон, успя да намери добър ритъм и постигна няколко победи, а в последния кръг направи "хикс" с Локо Пд.

Левски

"Сините" преследват шеста поредна победа срещу "канарчетата"

Левски е абсолютно категоричен в последните си пет мача срещу Ботев Пловдив - пет победи. За шести пореден успех на "сините" в прякото съперничество с "жълто-черните" efbet дава 1.50 коефициент. За равенство ставката е 4.60, а за победа на Ботев - 7.25.

Лудогорец гостува на Етър Велико Търново

Друг интересен мач от българския елит в неделя е този между шампиона Лудогорец и последния Етър Велико Търново. За този мач efbet предлага 1.23 коефициент за победа на "орлите", 7.40 за равенство и 14.00 за победа на Етър.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес