Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Терминаторът Джокович срещу Уимбълдън: бие любимеца и чака Кириос?

08 юли 2022, 11:15 часа • 1980 прочитания

Не едно и две бяха мненията, че тазгодишният Уимбълдън ще загуби сериозна част от блясъка си, тъй като представянето на тенисистите няма да има влияние върху световната ранглиста (заради забраната към руски и беларуски състезатели да участват). Зрителите в Лондон обаче далеч не останаха разочаровани от видяното до момента, а идва ред и на полуфиналите.

Местният любимец Камерън Нори спира Джокович от финал на Уимбълдън?

Там домакинските привърженици имат и своя голям фаворит и любимец - местният талант Камерън Нори. 26-годишният британец мечтае да играе финал и да радва още повече феновете, но има изключително тежка задача на полуфиналите - Новак Джокович, който също желае трофея.

Коефициентът на efbet за това приказката за Камерън Нори да продължи и той да си осигури участие във финалния дуел на тазгодишното издание на Уимбълдън, радвайки своите сънародници по трибуните, е 10,00. Съответно пък ставката за успех в полза на сърбина е 1,08.

Интересен факт е, че допреди няколко месеца двамата състезатели никога не се бяха изправяли един срещу друг. Това се промени в края на ноември миналата година, когато и двамата участваха на финалния ATP турнир, който този път бе в Торонто. Тогава имаше и голяма промяна в плана за Нори.

Все пак Джокович спечели въпросния случай с 2:0 сета. Новак се справи без проблеми срещу британеца тогава, като му даде едва... общо три гейма за целия мач. Освен това двубоят продължи един час и осем минути.

Колко убедителен ще бъде този път Нори срещу Джокович?

Коефициентът на efbet този път Камерън Нори да спечели сет срещу Новак Джокович е 2,20, а ставката това да се окаже и единственият му спечелен сет в този мач - 3,80. Във формат 3 от 5 сета определено ще е по-лесно за Нори да спечели повече геймове, отколкото при първата им среща. Коефициентът британецът да спечели над 12,5 гейма е 2,00, докато за под 12,5 гейма на сметката му е 1,87 (съответно ставката за над 19,5 гейма за Джокович е 2,25, а за под 19,5 гейма за Ноле - 1,70).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес