Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След рекордната победа: Ливърпул среща отбора, който спря Манчестър Сити

31 август 2022, 07:15 часа • 2538 прочитания

Английският гранд Ливърпул вече може да диша спокойно, след като най-после постигна победа през новия сезон във Висшата лига. И то каква - мърсисайдци разгромиха Борнемут с 9:0 на "Анфийлд", за да изравнят рекорда за най-голяма победа в елита на Англия.

След Борнемут - и Нюкасъл идва на "Анфийлд"

Сега за мърсисайдци идва ново предизвикателство - на "Анфийлд" пристига амбициозният отбор на Нюкасъл, който единствен съумя да вземе точки от Манчестър Сити от началото на кампанията. "Свраките" вкараха 3 гола на шампионите и останаха непобедени срещу тях.

Нюкасъл похарчи над 130 милиона през лятото

През миналия сезон Ливърпул спечели и двата си мача срещу Нюкасъл, а сега е вдъхновен от гръмката си победа над Борнемут и ще иска отново да зарадва феновете си. За днешния двубой efbet предлага 1.38 коефициент за победа на Ливърпул, 5.80 за равен и 8.40 за победа на Нюкасъл.

Нюкасъл похарчи над 130 милиона евро за нови играчи през това лято, като 70 милиона бяха дадени само за рекордната им покупка Александър Исак. Дали той ще играе срещу Ливърпул и дали ще успее да вкара дебютен гол, предстои да разберем. За днешния двубой efbet предлага 1.53 коефициент за над 2,5 гола.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ИНФАРКТНА ДРАМА НА "АНФИЙЛД" - КАКВО СЕ СЛУЧИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес