Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След 4 мача без победа: Левски гостува в столично дерби в Първа лига

27 ноември 2023, 08:58 часа • 948 прочитания

Отборът на Левски гостува на Локомотив София в столичното дерби от 18-ия кръг на efbet Лига, което е сред водещите събития за спортни залози в понеделник. "Сините" нямат победа в последните си четири шампионатни срещи, като ще искат да променят това на стадиона на "железничарите" в столичния квартал "Надежда".

Левски гостува на Локомотив София в efbet Лига

Левски успя да победи Дунав Русе за Купата на България през миналата седмица, което върна част от позагубеното самочувствие сред играчите на "сините". Сега обаче тази победна форма трябва да бъде продължена и в първенството, и то на стадиона на Локомотив София.

Левски

"Сините" търсят обратен път към победите

Теренът трябва да бъде почистен след силния снеговалеж, като не е ясно дали ще бъде в перфектно състояние за футбол. Мачът е предвиден за 17:30 часа. Букмейкърът efbet предлага 1.50 коефициент за победа на Левски, 4.65 за равен и 7.00 за победа на Локо София.

Левски разгроми Локомотив София с 6:0 в първия мач между двата отбора през сезона на "Герена". Дали "сините" са способни на нов разгром, предстои да разберем. efbet дава 2.25 коефициент за над 2,5 гола в мача, докато за под 2,5 гола ставката е 1.73.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес