Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слабак в Германия под угрозата да изяде здрав пердах от Байерн Мюнхен

21 август 2022, 08:15 часа • 3315 прочитания

Шампионът на Германия Байерн Мюнхен стартира перфектно защитата на титлата си в немската Бундеслига, записвайки две победи в първите си два мача. Сега баварците гостуват на предпоследния в таблицата Бохум, който започна сезона с две поражения.

Перфектен старт за Байерн в Бундеслигата

Байерн разгроми Айнтрахт на старта на новия сезон с 1:6, а след това победи и Волфсбург с 2:0 в мач, в който бяха отменени няколко попадения на баварците. Бохум пък претърпя поражения от Майнц с 1:2 и от Хофенхайм с 3:2.

13 гола в два мача между Байерн и Бохум през миналия сезон

Любопитното е, че през миналия сезон Бохум успя да победи Байерн Мюнхен с 4:2 като домакин. На "Алианц Арена" обаче баварците ги разгромиха със 7:0. За днешния двубой efbet предлага 1.20 коефициент за победа на Байерн, 8.80 коефициент за равен и 14.00 коефициент за победа на Бохум.

Ако има нещо позитивно за Бохум след първите два мача, то това е, че успява да бележи голове. Отбраната на тима обаче е под всякаква критика, а това може да се окаже сериозен проблем срещу Байерн. efbet дава 1.67 коефициент за над 3,5 гола в мача, а за гол/гол ставката е 1.74.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ГОЛ СЛЕД ГОЛ - КАКВО СТОРИ БАЙЕРН, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес