Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сити гони шеста поредна победа във Висшата лига, а Юнайтед търси изход от кризата

23 септември 2023, 08:00 часа • 4677 прочитания

Английските грандове Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед излизат днес за своите мачове от шестия кръг на Висшата лига. Шампионът на страната домакинства на Нотингам в търсене на шести пореден успех, докато "дяволите" гостуват на Бърнли в търсене на изход от кризата.

Манчестър Сити домакинства на Нотингам

Манчестър Сити, който спечели требъл през миналия сезон, стартира перфектно новата кампания с пет победи в първите си пет мача, оглавявайки еднолично класирането. Тимът на Пеп Гуардиола обаче няма право на отпускане, тъй като останалите грандове го преследват.

Манчестър Сити

Нотингам стартира никак лошо новия сезон и е осми в класирането след пет кръга. Освен това тимът успя да направи равенство със Сити в последната им среща. За този мач efbet предлага 1.17 коефициент за победа на "гражданите", 9.00 за равен и 19.00 за победа на Нотингам.

Манчестър Юнайтед гостува на Бърнли

Манчестър Юнайтед от своя страна записа две последователни загуби във Висшата лига и се нарежда едва 13-ти. Бърнли пък е предпоследен със само една точка. За този мач efbet дава 1.79 коефициент за победа на "дяволите", 4.30 за равен и 4.40 за победа на Бърнли.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес