Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сериозно изпитание за единствения отбор без загуба в топ 5 първенствата на Европа

20 януари 2024, 07:30 часа • 3332 прочитания

Немският гранд Байер Леверкузен продължава да е единственият отбор от топ 5 първенствата на Европа, който все още е непобеден през сезон 2023/2024. Тази впечатляваща серия обаче е поставена под заплаха в събота, когато "аспирините" гостуват на РБ Лайпциг - един от най-интригуващите двубои за спортни залози на 20 януари.

Ще продължи ли серията без загуба на Байер Леверкузен?

Байер Леверкузен има 14 победи и 3 равенства в 17 мача от началото на сезона в Бундеслигата. Тимът е лидер в класирането с 45 точки. За да продължи да бъде на върха, тимът на Шаби Алонсо се нуждае от нови победи, тъй като Байерн Мюнхен е много близо и дебне за грешки от втората позиция.

Байер Леверкузен

"Аспирините" гостуват на РБ Лайпциг

Лайпциг пък заема четвърто място и винаги е заплаха за всеки един отбор от Бундеслигата. Тимът загуби с 2:3 като гост в Леверкузен през август, но сега е домакин и ще се надява на успех. Букмейкърът efbet предлага 2.45 коефициент за победа на РБ Лайпциг, 3.75 коефициент за равенство и 2.65 коефициент за победа на Байер Леверкузен.

Какво още предлага Бундеслигата на 20 януари?

Съботният ден предлага и още няколко интересни срещи от Бундеслигата. Отборът на Борусия Дортмунд гостува на Кьолн, като efbet дава 1.74 коефициент за победа на "жълто-черните". Хофенхайм гостува на Фрайбург, Щутгарт има визита на Бохум, а Волфсбург и Айнтрахт гостуват съответно на Хайденхайм и Дармщат (коефициенти и пазари за тези мачове ще откриете на сайта efbet.com).

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес