Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Саша Илич търси чудо, за да запази суперсерията си, а Кирил Десподов брани върха

21 януари 2024, 10:06 часа • 1765 прочитания

Саша Илич продължава да се представя впечатляващо с неособено впечатляващ отбор в гръцката Суперлига. Сръбският специалист води Атромитос и все още няма поражения във вече 13 поредни официални двубоя (шест равенства и седем победа). Сега обаче е пълен аутсайдер срещу третия в класирането АЕК Атина, който в последния кръг направи равен с Панатинайкос и го свали от върха (2:2).

Кирил Десподов и ПАОК бранят върха в Гърция

Въпросното реми пък облагодетелства Кирил Десподов и неговия ПАОК, който отново си върна лидерската позиция. Тимът от Солун има равен брой точки с Панатинайкос - по 41. Десподов и компания са длъжни да спечелят в този 19-и кръг, още повече, че гостуват на 12-ия в подреждането Волос. Платформата за онлайн спортни залози efbet дава коефициент от 1,42 за Десподов и компания. Ставката пък за поражение за българина е 7,60, докато пазарът за равенство е оценен на 4,70.

Сблъсъкът е днес (21 януари) от 16:00 часа българско време. Точно час и половина по-късно започва и дуела на Саша Илич и неговият Атромитос (17:30 часа българско време). Любопитното е, че АЕК Атина е в серия от шест поредни победи срещу Атромитос и е фаворит да спре изключителната серия на Илич.

Докога Саша Илич ще бъде непобедим в Гърция?

Коефициентът на efbet за това да се случи и Атромитос да допусне първо поражение при новия си старши треньори след 13 успешни двубоя е 1,41, докато ставката за изненадващ успех на сметката на Саша Илич и компания е 8,20. Съответно пазарът за равенство между Атромитос и АЕК Атина е оценен на 4,50.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес