Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С едно наум: Манчестър Сити среща тим в кошмарна форма във Висшата лига

16 декември 2023, 07:00 часа • 2633 прочитания

Шампионът на Англия Манчестър Сити посреща днес тима на Кристъл Палас в среща от 17-ия кръг на Висшата лига - мач, наличен за спортни залози в efbet. "Небесносините" се изправят срещу един от отборите в най-лоша моментна форма в елита на Англия, но въпреки това трябва да има едно наум за отбора на Палас.

Манчестър Сити посреща Кристъл Палас

В последния кръг Кристъл Палас едва не шокира Ливърпул, повеждайки в резултата през втората част, но мърсисайдци стигнаха до късен обрат. Сега "орлите" ще опитат да се противопоставят и на отбора на Сити, който също изпитва затруднения в последните си мачове.

Манчестър Сити

Манчестър Сити успя да спечели и двата си мача срещу Палас през миналия сезон. За нова победа и в предстоящия мач букмейкърът efbet предлага 1.19 коефициент. Равенството в тази среща се котира на 8.25, докато за победа на Палас ставката на букмейкъра е 17.25.

Челси домакинства на Шефилд

Друг интересен мач в английския шампионат в събота е с участието на Челси. "Сините" срещат тима на Шефилд Юнайтед. За този мач efbet дава 1.24 коефициент за победа на Челси, 7.25 за равенство и 12.75 за победа на Шефилд, който е последен в класирането.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес