Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реал Мадрид ще пази върха срещу опашкар в Ла Лига

06 февруари 2022, 07:30 часа • 3067 прочитания

Испанският колос Реал Мадрид продължава похода си към титлата в Ла Лига, като тази вечер посреща на "Сантяго Бернабеу" отбора на Гранада в мач от 23-ия кръг. "Кралете" показаха колебания в последните си мачове в първенството, а за капак отпаднаха и от Купата на Краля.

Реал Мадрид ще оправя формата си срещу свой абонат

В последните си пет мача в Ла Лига Реал постигна две победи, направи две равенства и допусна една загуба. Гранада е в доста по-лоша форма, като няма победа в последните си четири мача, губейки последните два. efbet предлага 1.30 коефициент за победа на Реал, 6.40 за равен и 10.00 за победа на Гранада.

В цялата история: Реал Мадрид има 16 победи в 17 мача срещу Гранада

Реал е почти перфектен срещу Гранада, като в историята на цялото съперничество между тези два отбора "белите" имат 16 победи и само една загуба в 17 мача. В последните две срещи между тези два тима Реал печели с 4:1. За днешния мач efbet предлага 3.80 коефициент за това Реал отново да вкара поне 4 гола.

В отсъствието на Карим Бензема и Винисиус, головете се очаква да дойдат от Мариано Диаз или Лука Йович, а efbet предлага 1.95 коефициент за тяхно попадение. Иначе залогът за над 2,5 гола в мача се котира на 1.55, докато за под 2,5 гола коефициентът е 2.75.

ПЕСТЕЛИВА ПОБЕДА - КАКВО НАПРАВИ РЕАЛ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес