Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Първи "смъртоносен" дуел в Шампионска лига: Байерн среща Интер в епичен спектакъл!

07 септември 2022, 08:15 часа • 2266 прочитания

Шампионът на Германия Байерн Мюнхен гостува на италианския гранд Интер в първата зрелищна битка в "групата на смъртта" в Шампионска лига. Баварците гостуват на "Джузепе Меаца" в Милано и със сигурност няма да искат да си тръгнат с празни ръце.

Байерн срещу Интер в Шампионска лига

Байерн е един от големите фаворити за трофея в Шампионска лига, но Интер също не е за подценяване. От началото на новия сезон немският гранд няма поражение, но в последните два кръга направи две равенства. Интер пък загуби от Милан и Лацио, но спечели другите си три мача.

Ще вкара ли Садио Мане в дебюта си за Байерн в Шампионска лига?

Интер и Байерн не са се срещали в Шампионска лига от 2011 година, когато "нерадзурите" отстраниха баварците на 1/8-финалите. За днешния двубой efbet предлага 3.90 коефициент за победа на Интер, 4.10 за равен и 1.85 за победа на Байерн.

Байерн Мюнхен се подсили със Садио Мане през лятото, а сенегалецът вече има много важна роля в състава на Юлиан Нагелсман. efbet предлага 2.60 коефициент за гол на Садио Мане по всяко време на мача, както и 6.80 коефициент Мане да вкара първия гол в срещата.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

БЛЕСТЯЩ БАЙЕРН НЕ ОСТАВИ ШАНС НА ИНТЕР - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес