Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Последен шанс за топ 4? Манчестър Юнайтед в безмилостен сблъсък на "свръхголове"

14 януари 2024, 07:00 часа • 4152 прочитания

Английският гранд Манчестър Юнайтед разочарова с представянето си и през този сезон. Въпреки това все още има надежда за класиране в топ 4. Тя обаче може значително да се смали, ако "червените дяволи" не успеят да победят друг гранд, но с далеч по-големи шансове за попадане в четворката. Юнайтед посреща у дома Тотнъм, който е с осем точки аванс на петата позиция преди този дуел.

Манчестър Юнайтед - Тотнъм: Сблъсъкът на кръга във Висшата лига

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това футболистите на Ерик тен Хаг да запишат едва втора победа в последните шест мача от Висшата лига (три загуби и едно равенство) е 2,20, докато ставката за втора поредна победа за "шпорите" в това съперничество е 3,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,85. Сблъсъкът ще се състои в неделя, 14-и януари, от 18:30 часа българско време на митичния "Олд Трафорд".

В пет от последните седем двубоя между Манчестър Юнайтед и Тотнъм има над 2,5 попадения (сред тях е и онова звучно 6:1 за лондончани - именно на "Олд Трафорд"). В последните си пет срещи от Висшата лига головата разлика на "шпорите" е 11:9, а на "дяволите" за същия период - 4:9, така че може да се очаква зрелище с непредвидим край.

Ще си спретнат ли Манчестър Юнайтед и Тотнъм зрелищен спектакъл?

Коефициентът на efbet за това в този сблъсък да има над 3,5 попадения е 2,15, докато ставката за под 2,5 гола в срещата е 2,65. Съответно пазарът за това и Манчестър Юнайтед, и Тотнъм отново да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,43, а за няма гол/гол - 2,70.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес