Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Осакатеният" Барселона атакува топ 4 срещу костелив тим без загуба от ноември

08 януари 2022, 07:50 часа • 4915 прочитания

Испанският колос Барселона е в година на преход, но всичко извън място в топ 4 в Ла Лига ще се приеме като провал на "Камп Ноу". Каталунците стабилизираха изявите си и нямат загуба в последните си четири мача в първенството, а сега са се настанили на петото място и са на само една точка от първата четворка.

Барселона има сериозни кадрови проблеми, които поставят наскоро назначения мениджър Шави Ернандес в трудна ситуация. Цели девет играчи от първия отбор остават в лазарета, докато други трима са под въпрос за следващия мач, който е гостуване на костеливия тим на Гранада.

В отбора на Гранада също има някои кадрови проблеми - както заради заразени с COVID-19, така и заради контузени. Гранада заема 13-о място в Ла Лига с 23 пункта. Тимът обаче се представя прилично в последните си мачове и няма загуба в първенството от ноември насам.

Барселона без победа срещу Гранада в последните им две срещи

Любопитното е, че в последните си два мача срещу този съперник Барселона няма победа - загуба и равенство, което дойде в първата среща между двата тима в началото на сезона. За днешния двубой efbet предлага 1.80 коефициент за победа на Барселона, 4.00 за равенство и 4.60 за победа на Гранада.

Ще си спретнат ли Гранада и Барселона голово зрелище?

През този сезон атаката на Барселона е реализирала 30 гола в 19 мача в Ла Лига, докато тази на Гранада е вкарала 23 попадения. В отбрана каталунците са допуснали 22 гола, а Гранада - 26. В 19-те кръга до момента и Барса, и Гранада са изиграли девет мача с над 2,5 гола и десет с под 2,5. Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в този мач е 1.90, а за под 2,5 - 2.05.

ЗАШЕМЕТЕНА ЛИ БЕШЕ БАРСЕЛОНА ОТ ГРАНАДА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес