Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов трофей на хоризонта: Манчестър Сити атакува световния връх във футбола

19 декември 2023, 10:47 часа • 2808 прочитания

Шампионът на Европа Манчестър Сити излиза днес за много важен двубой, който може да ги доближи до нов трофей. "Небесносините", които спечелиха исторически требъл през миналия сезон, сега са устремени към това да станат световен клубен шампион, а мачовете на тима са налични и за онлайн спортни залози.

Манчестър Сити среща Урава на полуфиналите на Световното

За целта тази вечер възпитаниците на Хосеп Гуардиола трябва да победят японския тим Урава Ред Даймъндс. Срещата ще се изиграе в саудитския град Джида, а победителят от срещата ще се класира и за големия финал, който ще се състои в петък. Там победителят ще се изправи срещу Флуминензе.

Манчестър Сити

Ще допуснат ли нова грешка "гражданите"?

Манчестър Сити влезе в миникриза през този сезон, като спечели само един от последните си шест мача във Висшата лига. Въпреки това тимът е изявен фаворит срещу тима на Урава, като efbet дава 1.14 коефициент за победа на тима на "гражданите".

За равенство в полуфиналната среща efbet предлага 10.00 коефициент, докато за победа на Урава ставката на букмейкъра е 23.00. Още пазари и коефициенти за двубоя Урава - Манчестър Сити можете да разгледате на сайта efbet.com.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес