Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Летящият Арсенал отива на "Стамфорд Бридж" - може ли Челси да спихне ентусиазма на "топчиите"?

06 ноември 2022, 07:45 часа • 4236 прочитания

Лондонските грандове Челси и Арсенал излизат днес един срещу друг в дербито от 15-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на "Стамфорд Бридж" е от изключителна важност и за двата тима - "сините" се борят за влизане в топ 4, докато Арсенал продължават битката си с Манчестър Сити за първата позиция. 

Арсенал гостува на Челси във Висшата лига

Арсенал се намира в прекрасна форма през този сезон, като има само една загуба и едно равенство в първите си 12 шампионатни мача. Що се отнася до Челси, тимът смени треньора си, а в последните си три мача няма победа - две равенства и една загуба.

Кой ще излезе победител от дербито на "Стамфорд Бридж"?

През миналия сезон Арсенал и Челси си размениха по една победа във Висшата лига, и то като гости. През този сезон обаче "топчиите" са в по-добра форма. За днешното дерби на "Стамфорд Бридж" efbet дава 2.75 коефициент за победа на Челси, 3.50 за равен и 2.70 за победа на Арсенал.

Арсенал е солиден и в атака, и в защита през настоящия сезон, докато Челси има проблеми в офанзивен план. За днешния мач efbet дава 1.94 коефициент за над 2,5 гола и отново 1.94 коефициент за под 2,5 гола, а за гол/гол ставката е 1.75.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес