Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Карамели" развалят тотално шампионския привкус за "чуден" претендент

14 януари 2024, 07:40 часа • 3618 прочитания

За момент не малко хора повярваха, че е възможно отново да видим чудото на Лестър във Висшата лига, но в изпълнение на Астън Вила. Неутралният привърженик се замечта, но "виланите" го разочароваха с грешки там, където не се очакваха такива. Отборът може да усети жестоката реалност на Англия още този кръг, като е възможно да изпадне извън топ 4 след него (бидейки изместен от Манчестър Сити, Арсенал и Тотнъм).

Евертън ще опита да излезе от кошмарната серия и да приключи шампионските амбиции на Астън Вила

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet това да стане възможно след победа за Евертън срещу Астън Вила е 2,75, докато ставката за триумф за гостите на "Гудисън Парк" е 2,45. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,60. Те се изправят един срещу друг в неделя (14.01) от 16:00 часа българско време.

Съвсем наскоро за момент Евертън бе отборът в най-добра форма във Висшата лига. След това обаче последваха поражения от Тотнъм, Манчестър Сити и Уулвърхемптън, като сега ще опита да прекъсне тази негативна серия. В последните четири официални мача между Евертън и Астън Вила падат общо 12 попадения, което прави средно по три на мач. В половината от случаите пък се стига и до гол/гол.

Ще си спретнат ли Евертън и Астън Вила голово шоу във Висшата лига?

Коефициентът на efbet за това и този път да има над 2,5 попадения между двата отбора е 1,70, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,15. Съответно ставката за това и Евертън, и Астън Вила да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,57, докато за няма гол/гол е 2,30.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес