Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво дава началният бонус за спорт в efbet?

18 декември 2023, 09:00 часа • 2675 прочитания

Водещата платформа за онлайн спортни залози efbet предлага разнообразни видове бонуси и промоции на потребителите. Една от водещите оферти е бонусът за добре дошли, който е предвиден за всички нови потребители на платформата.

Начален бонус за спорт в efbet до 200 лв.

Началният бонус е един от 13-те бонуса, предлагани от efbet. Тази оферта е достъпна за български граждани и лица, пребиваващи на територията на България, които нямат регистрация на платформата. Бонусът може да осигури на играчите до 200 лева.

Основните изисквания за получаване на начален бонус в efbet са: 

  1. Депозиране на средства
  2. Заявка за начален бонус за спорт
  3. Активиране на бонуса

начален бонус efbet

Какви са условията на началния бонус?

Условията и правилата на бонуса са дейтално описани в секцията "Бонуси" на сайта efbet.com. Минималният депозит, който играчите могат да направят, е 10 лева (или еквивалентът на тази сума в другите налични валути). Бонусът е в размер на 100% от депозираната сума, като при депозит от 200 лева (или повече) играчите получават допълнителни 200 лева. 

Условие за превъртане на бонуса

Бонусът е под формата на безплатен залог, като може да бъде получен само за първия депозит на клиента. Както обикновено, началният бонус има условия за превъртане. Депозираната сума и бонус средствата трябва да бъдат превъртяни по 3 пъти. Това означава, че ако даден играч в efbet има депозит за 100 лева и бонус за 100 лева, той трябва да направи залози на обща стойност 600 лева.

Букмейкърът efbet подкрепя отговорната игра, като следва да напомним, че спортните залози са хазарт и крият рискове от развиване на хазартна зависимост (7 начина за предпазване от хазартна зависимост).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес