Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Испания и Португалия вече плакаха - ще се опари ли и шампионът Франция?

14 декември 2022, 07:00 часа • 3060 прочитания

Действащият световен шампион Франция излиза тази вечер срещу голямата сензация Мароко в спор за място на финала на Световното първенство по футбол в Катар. "Петлите" ще опитат да защитят световната си титла от 2018-а, но насреща имат най-силната отбрана на Мондиала.

Може ли Мароко да спре и Франция?

За пет мача в Катар тимът на Мароко е допуснал само един гол, и то автогол. "Атласките лъвове" впечатляват с дисциплинираната си игра и изключително ниския си дефанзивен блок, който се оказа непреодолим за фаворити като Испания и Португалия, както и Белгия и Хърватия в групите.

Ще пробие ли Франция и Мбапе отбраната на Мароко?

Франция обаче разполага с изключително класен състав, както и с много силно нападение, изградено от Килиан Мбапе, Оливие Жиру, Антоан Гризман, Усман Дембеле. За предстоящия полуфинален сблъсък efbet дава 1.59 коефициент за победа на Франция, 4.00 за равен и 7.95 за победа на Мароко.

Предвид факта, че Мароко разполага с толкова солидна отбрана, очакванията към двубоя са за затворена игра, без много чисти ситуации за гол. efbet дава 1.66 коефициент за под 2,5 гола в мача, докато за над 2,5 гола ставката е 2.30. За гол на Мбапе в срещата коефициентът на букмейкъра е 2.35.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес