Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Испания и Португалия с важни битки от квалификациите за Евро 2024

08 септември 2023, 08:30 часа • 1188 прочитания

Националните отбори по футбол на Испания и Португалия излизат тази вечер за поредните си мачове от квалификациите за Евро 2024. "Ла Фурия Роха" ще премери сили с тима на Грузия, докато "мореплавателите" ще се изправят срещу Словакия.

Испания и Португалия продължават да се борят за място на Евро 2024

Двубоите на Испания и Португалия предизвикват най-сериозен интерес за спортни залози в петък вечер, като и двата тима ще искат да спечелят на всяка цена. Испания е четвърта в група А, а победа ще я прати на втора позиция. Португалия пък е първа в група J - с две точки пред Словакия.

Кристиано Роналдо

Испания излиза за задължителна победа срещу Грузия

Отборът на Испания влиза като изявен фаворит срещу Грузия и това е напълно очаквано. За тази среща онлайн букмейкърът efbet е предвидил коефициент 1.37 за победа на Испания, 5.50 коефициент за равенство и 9.00 коефициент за победа на Грузия.

Португалия и Словакия в битка на върха 

Що се отнася до другия сблъсък, Словакия има шанс да измести Португалия от първото място, но само ако стигне до победата. Коефициентът това да стане обаче е 8.00. За победа на Кристиано Роналдо и компания efbet дава 1.48 коефициент, а за равенство ставката е 4.90.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес