Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дербита из цяла Европа в неделя: 5 сблъсъка, които заслужават внимание

03 декември 2023, 07:05 часа • 4061 прочитания

Днешният 3 декември (неделя) се очертава като същински "рай" за футболните фенове. Из цяла Европа ще се проведат дербита с огромен заряд, а всички те са налични и за спортни залози в efbet. В следващите редове ще представим 5 от по-интересните мачове на Стария континент.

Барселона - Атлетико Мадрид

Барселона срещу Атлетико Мадрид е мач, който винаги приковава вниманието на феновете. А днес срещата е още по-интересна, тъй като двата тима са с равен брой точки в Ла Лига. Букмейкърът efbet дава 2.05 коефициент за победа на Барса, 3.80 за равен и 3.75 за победа на Атлети.

Барселона - Атлетико Мадрид

Манчестър Сити - Тотнъм

Действащият шампион на Англия Манчестър Сити се изправя срещу Тотнъм, който стартира отлично сезона, но сега е в серия от три поредни загуби. За това английско дерби efbet дава 1.30 коефициент за победа на "гражданите", 6.80 за равен и 9.80 за победа на "шпорите".

Наполи - Интер

Актуалният шампион на Италия Наполи приема у дома Интер, който води в италианското първенство от началото на новия сезон. Неаполитанци изостават на осем точки от "нерадзурите". efbet дава 2.90 коефициент за победа на Наполи, 3.60 за равен и 2.50 за победа на Интер.

Наполи - Интер

Байер Леверкузен - Дортмунд

В немската Бундеслига също ще е интересно. Байер Леверкузен, който е лидер в класирането след 11 победи, 1 равенство и 0 загуби, посреща Борусия Дортмунд. За това дерби efbet дава 1.67 коефициент за победа на "аспирините", 4.60 за равен и 4.80 за победа на "жълто-черните".

Фейенорд - ПСВ

В нидерландската Ередивизи също има какво да се следи. Местните грандове Фейенорд и ПСВ ще премерят сили, заемайки първите две места в класирането. efbet дава 2.25 коефициент за победа на Фейенорд, 3.85 за равен и 3.15 за победа на ПСВ.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес