Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дерби неделя в Серия А: Интер, Милан, Рома и Наполи готвят епично шоу

29 октомври 2023, 08:00 часа • 4514 прочитания

Неделният ден в италианската Серия А обещава изключително зрелищен футбол. В рамките на няколко часа ще се проведат две италиански дербита: Интер - Рома и Наполи - Милан, като и двете са налични за спортни залози в efbet.

Интер посреща "вълците" на Жозе Моуриньо

Интер и Милан стартираха отлично новия сезон и са в челото на таблицата, но временно на върха застана Ювентус, който спечели срещу Верона в събота. Сега и двата гранда от Милано имат сериозна мотивация да продължат с победите, но Рома и Наполи със сигурност ще им създадат главоболия.

Милан - Ювентус

"Вълците" на Жозе Моуриньо се намират в много добра форма, след като постигнаха три поредни победи. За четвърти пореден успех и срещу Интер efbet дава 6.25 коефициент. Домакинът Интер е фаворит, а ставката за победа в мача е 1.58. Равенството се котира на 4.45.

Милан гостува на шампиона на Италия

Що се отнася до другото дерби - това между Наполи и Милан, там efbet очаква значително по-непредсказуем сблъсък. Действащият шампион, който стартира слабо новия сезон, е фаворит с коефициент 2.25 за победа. Равенството е с коефициент 3.50, а за победа на Милан ставката е 3.45.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес