Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Челси, Манчестър Сити, Тотнъм и Евертън с важни битки за ФА Къп

05 февруари 2022, 00:01 часа • 4470 прочитания

Част от водещите английски грандове излизат днес за своите мачове от 1/16-финалите за ФА Къп. Шампионът на Европа Челси, шампионът на Англия Манчестър Сити, както и отборите на Тотнъм и Евертън играят в съботния ден и ще се надяват да стигнат до 1/8-финалната фаза.

Тотнъм и Евертън в елиминации срещу клубове от Висшата лига

Най-тежко изпитание се очертава за Антонио Конте и неговия Тотнъм, тъй като тимът посреща деветия във Висшата лига Брайтън. За този мач efbet предлага 1.95 коефициент за победа на "шпорите", 3.70 за равенство и 4.20 за победа на "чайките".

КЛАСИРА ЛИ СЕ ТОТНЪМ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

За Евертън и техния нов мениджър Франк Лампард също предстои двубой срещу тим от Висшата лига - Брентфорд, който е 14-и, но и е в трагична форма - четири поредни загуби в първенството. За този мач букмейкърът предлага 2.15 коефициент за победа на "карамелите", 3.65 за равен и 3.60 за успех на "пчеличките".

КАК ТРЪГНА ЛАМПАРД С ЕВЕРТЪН - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Лидерът в Чемпиъншип на пътя на Манчестър Сити

Шампионът на Англия Манчестър Сити пък се изправя срещу лидера в класирането в Чемпиъншип Фулъм, като "котиджърс" определено са със самочувствието да се противопоставят на именития си съперник. efbet дава 1.17 коефициент за победа на Сити, докато за равенство в мача ставката е 9.40, а за победа на Фулъм - 17.00.

ЖЕЛАН ОТ ЛИВЪРПУЛ ПОДРАЗНИ МАНЧЕСТЪР СИТИ - КАКВО СЕ СЛУЧИ В МАЧА, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Третодивизионен тим ще търси "магията" на ФА къп срещу Челси

Що се отнася до Челси, "сините", поне "на хартия", имат най-лек съперник - Плимут, който е седми в третото по сила първенство на Острова - Лига 1. Коефициентът на efbet за победа на Челси в този мач е 1.08. Равенството се котира на 14.00, докато за победа на Плимут букмейкърът предлага 40.00 коефициент.

ТРЕПЕРИ ЛИ ЧЕЛСИ И ПРОДЪЛЖИ ЛИ НАПРЕД - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес