Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

България в битка с еврошампиона за място на 1/2-финалите на Световното по минифутбол

02 ноември 2023, 12:47 часа • 2972 прочитания

Българският национален отбор по минифутбол излиза днес срещу европейския шампион Азербайджан в битка от 1/4-финалите на Световното първенство в Рас ал Хайма (ОАЕ). Сблъсъкът се очертава да бъде много равностоен, а това се потвърждава и от коефициентите на платформата за спортни залози efbet.

България атакува полуфиналите на Световното по минифутбол

"Лъвовете" стигнаха до четвъртфиналната фаза, след като сразиха Англия на 1/8-финалите. Силното представяне на националния ни отбор по минифутбол уреди двубой срещу най-силния европейски отбор за миналата година Азербайджан, който влиза и като лек фаворит в сблъсъка с България.

Национален отбор по минифутбол на България

"Лъвовете" се изправят срещу Азербайджан

Букмейкърът efbet предлага пазари за Световното първенство по минифутбол, като в това число попада и мачът на България срещу Азербайджан. Ставката за победа на България в този мач е 2.75, докато за победа на азерите коефициентът е 2.00. Равенството пък се котира на 4.00 коефициент.

Двубоят между България и Азербайджан започва в 19:00 часа българско време. Преди това са мачовете ОАЕ - Румъния и Казахстан - Чехия, където фаворити са румънците и чехите. В efbet ставките за победа на Румъния и Чехия са съответно 1.15 и 1.70. Последният четвъртфинал е между Словакия и Унгария, като там фаворит са маджарите с 2.05 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ОЩЕ: Минифутболът: Спортът, който прославя България въпреки държавата

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес